aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 30 decembrie 2012

Sony a incetat productia consolei PlayStation 2 in Japonia

2012.12.30 - PS2

Sony a incetat  productia venerabilei console PlayStation 2 in Japonia, dupa aproape 13 ani de la lansare, dar aceasta nu va disparea inca de pe piata.
Conform blogului Famitsu Sony a oprit productia conselelor Play Station 2 in tara natala, dar compania intentioneaza sa produca si sa vanda in continuare jocuri pentru aceasta consola.
Consola PlayStation 2 va mai fi diponibila pentru achizitionare, in tarile in care inca aceasta inregistraza vanzari bune, intrucat datorita impresionantei librarii  de jocuri disponbile, aproximativ 11.000 de titluri, consola mai are succes in tari precum Brazilia, Rusia, India si China.
PlayStation 2 a fost lansata oficial pe piata in anul 2000, marcand o noua etapa in dezvoltare divertismentului la domiciliu prin introducerea de jocuri cu grafica HD 3D si avand un DVD player incorporat. De la lansare si pana in prezent consola a avut parte de 18 imbunatatiri, unele majore, altele minore, insa toate acestea au facut ca aceasta sa reziste pe piata pana in prezent. 
De la debutul sau si pana in prezent, PS2 a intrat in istorie, cu peste 151,1 milioane de unitati vandute si castigand titlu de cea mai populara consola a tuturor timpurilor, titlu pe care il detine si astazi.
Probabil acum, Sony va directiona o parte din resursele companiei pentru producerea viitoarei console PlayStation 4,  avand in vedere zvonurile conform carora rivalii de la Microsoft vor lansa o noua consola, Xbox 720, la finele anului urmator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget