aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 29 decembrie 2012

BLU Products Vivo 4.65 HD, o rudă îndepărtată a lui Allview P6 Stony, cu preţ de 300 de dolari

Mai apare din când un telefon, de obicei din Asia care oferă cam acelaşi pachet de dotări ca şi un model celebru, doar ca la un preţ mult mai mic. În cazul de faţă, terminalul din imaginea de mai jos este noul venit, BLU Product Vivo 4.65 HD, candidând la titlul de smartphone-ul cu numele cel mai neinspirat pus vreodată, după părerea mea.
 
BLU Products Vivo 4.65 HD, o rudă îndepărtată a lui Allview P6 Stony, cu preţ de 300 de dolari

Aparent ar mai fi existat un model de acest gen, sub titulatura de Vivo 4.3, iar acesta este urmaşul său. Avem de-a face cu un telefon cu ecran HD Super AMOLED de 4.65 inch, care dă şi numele acestui device, plus Android 4.0 şi un procesor dual core Cortex A9 de 1.2 GHz. Alte dotări includ 1 GB RAM şi o cameră de 8 megapixeli şi trebuie să aflaţi că acest telefon costă 300 de dolari la liber şi va sosi pe piaţa în luna ianuarie. Permiteţi-mi să nu fiu impresionat de acest device, deoarece în China vom găsi şi un super telefon Xiaomi la preţ mai mic, cu procesor quad core la pachet.

Nu pot să nu remarc faptul că Vivo 4.65 HD are un procesor MediaTek şi că e un terminal dual SIM, amintind astfel destul de mult de modelele de telefoane Allview de la noi. Zilele trecute am văzut un Allview P6 Stony şi arăta exact ca acest terminal, deci e posibil ca modelele să fie înrudite sau să aibă un producător chinez în comun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget