aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 12 decembrie 2012

Noi informații cum că Samsung ar începe dezvoltarea unor ecrane AMOLED flexibile și de înaltă rezoluție

În 2013 vom avea câteva suprize plăcute de la Samsung în domeniul display-urilor. În primul rând va apărea un AMOLED cu rezoluție la 1080p sau 1920x1080 pixeli. Există date cum că Samsung Galaxy S IV ar integra un eran de 5 inch cu rezoluția mai sus amintită.
 
Noi informații cum că Samsung ar începe dezvoltarea unor ecrane AMOLED flexibile și de înaltă rezoluție

Pe de altă parte se vorbește din ce în ce mai multe de display-urile AMOLED flexibile și cu rezoluție mare, probabil că vor debuta cu 1920x1080 pixeli. Cred că la MWC Barcelona 2013 vom vedea care sunt planurile și ideile Samsung pe domeniul telefoanelor mobile.

Sunt curios cum vor integra un display AMOLED flexibil, cum va arăta un astfel de smartphone și cum va ieși în evidență față de alte telefoane Android. Mi-aș dori să văd un display incasabil care să reziste la orice fel de șoc și care să nu mai necesite sticlă de tip Gorilla Glass spre a fi protejat, pe de altă parte să fie rezistent și la contactul cu apă. Am avea un telefon mult mai rezistent. Bineînțeles că dezideratele de mai sus ar fi ok să fie atins fără a fi omisă calitatea eranului în ce privește afișarea culorilor și vizibilitatea sub acțiunea razelor solare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget