aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 26 decembrie 2012

Super phabletul Huawei Ascend Mate cu ecran de 6.1 inch surprins în imagini

Dacă Samsung face trecerea la ecrane de 5 inch pe Galaxy S IV, conform zvonurilor, ei bine Huawei măreşte phableturile prin modelul Ascend Mate, cu diagonală de 6.1 inch. Ştiam de existenţa acestui terminal de ceva vreme şi la un moment dat se speculase că ar avea peste 8 inch. Ei bine astăzi avem şi imagini cu noul model, surprins în acţiune în clipul de mai jos.
 
Super phabletul Huawei Ascend Mate cu ecran de 6.1 inch surprins în imagini (Video)

Huawei Ascend Mate ar fi trebuit să debuteze la CES 2013 pe 8 ianuarie, dar iată că surpriza a fost stricată chiar de către un oficial Huawei. Produsul a fost filmat în mâna lui Richard Yu, angajat al producătorului chinez, care s-a jucat cu noul phablet în fata fanilor Huawei dintr-un magazin din China. Zvonurile afirmă că acest device va sosi cu un procesor quad core HiSilicon K3V3 de 1.8 GHz produs de către Huawei şi mai aflăm că terminalul va avea şi o baterie de 4000 mAh şi un "șasiu" cu grosime de 9.9 mm.

Preţul acestui model va fi rezonabil: 480 de dolari şi acelaşi oficial Huawei din imagini a scris pe Sina Weibo, reţea chineză de socializare, că specificaţiile lui Ascend Mate ar putea fi uşor diferite în varianta finală. Din postare aflăm şi că ecranul de 6.1 inch va folosi tehnologie LTPS (polysilicon cu temperatura scăzută). Huawei Ascend Mate va fi una din prezenţele importante de la CES 2013 şi MWC 2013, împreună cu Ascend W1 şi Ascend D2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget