aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 29 decembrie 2012

Aşa ar trebui să arate Samsung Galaxy S IV - un concept fantastic

Înainte să apară Samsung Galaxy S III am văzut o mare varietate de telefoane concept, unele care arătau foarte bine, poate de aceea ne-am simţit aşteptările înşelate atunci când handsetul şi-a dezvăluit designul. Acum aşteptările sunt şi mai mari, pentru Samsung Galaxy S IV, pe care îl vedem în clipul de mai jos, sub formă de concept.
Aşa ar trebui să arate Samsung Galaxy S IV - un concept fantastic (Video)

Trebuie să recunosc că terminalul arată tare bine, cu acel ecran edge to edge, curbe mai subtile decât pe Galaxy S III şi un buton Home discret. Acest smartphone e foarte subţire, chiar mai subţire decât iPhone 5, se pare şi adoptă o cameră de 13 megapixeli, un procesor quad core de 2 GHz şi Android 5.0 Key Lime Pie. Ecranul său este unul AMOLED de 5 inch cu rezoluţie 1080p, iar terminalul pare destul de compact, de vreme ce are diagonala menţionată anterior şi totuşi sta aşa bine în mâna utilizatorului.

Se pare că în ultima vreme există o mică obsesie în rândul designerilor de telefoane şi accesorii concept: tastaturile proiectate sub forma virtuală. Asta presupune fie ca telefonul să integreze un proiector, fie să se conecteze la un dock cu o asemenea dotare. E oare loc pe piaţă pentru această metodă de input şi va deveni ea oare mainstream cândva? Între timp acestui concept i-aş acorda o notă de 10, cu menţiunea că probabil Galaxy S IV cel real nu va arăta aşa bine.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget