aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 10 decembrie 2012

Angry Birds Star Wars ajunge şi pe Windows Phone 7 în cele din urmă

Cei care au cumpărat primele generaţii de modele Windows Phone probabil că se simt neglijaţi de marii producători de jocuri, care se axează pe Windows Phone 8 cu noile release-uri. Ei bine, Rovio a făcut un efort şi a oferit Angry Birds Star Wars şi pentru terminalele cu Windows Phone 7.
 
Angry Birds Star Wars ajunge şi pe Windows Phone 7 în cele din urmă

Asta se întâmplă la doar o lună după ce jocul ajungea pe Windows Phone 8, iOS, Android şi PC. Titlul oferă peste 100 de nivele cu tematica Star Wars şi cu gameplay-ul clasic, care implică o praştie şi păsări nervoase. Acum apare şi elementul săbiilor laser, al roboţilor şi al pistoalelor cu laser. Păsările au devenit Luke Skywalker, Han Solo şi Chewbacca, iar porcii sunt Stormtrooperi şi respectiv Darth Vader. Unele dintre nivele au gameplay clasic Angry Birds, în vreme ce altele se bazează pe gravitaţie şi orbită, în stil Angry Birds Space.

Ce lipseşte din versiunea WP7 de Angry Birds Star Wars? Se pare că lipsesc achievement-urile Xbox Live, Rovio alegând să publice jocul ca un titlu indie, pentru a evita procesul de certificare Xbox, care durează mult şi pentru a ajunge mai rapid pe terminalele fanilor. Această versiune Windows Phone 7 costă 99 de cenţi şi poate fi descărcată de aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget