aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 3 decembrie 2012

Allview P6 Stony disponibil la evoMAG.ro; Iată preţul acestui "Galaxy Nexus românesc cu dual SIM"


Dacă ar fi să îl definim pe Allview P6 Stony în câteva cuvinte, cred că "Galaxy Nexus românesc cu dual SIM" s-ar potrivi destul de bine. Acest model ajunge la evoMAG.ro, unde este disponibil în stoc, la preţul de 1.499 lei.
 
Allview P6 Stony disponibil la evoMAG.ro; Iată preţul acestui "Galaxy Nexus românesc cu dual SIM"

Avem de-a face cu un terminal cu diagonală de 4.65 inch, cu Android 4.0.4 ICS la bord şi interfaţa personalizata Berry UI. Sub carcasa se ascunde un CPU dual core Cortex A9, iar terminalul aduce şi memorie flash de 4 GB, plus card extern de 16 GB inclus la pachet.Ecranul de 4.65 inch suporta o rezoluţie de 1280 x 720 pixeli şi este de tip Super AMOLED. Telefonul măsoară 8.6 mm şi vine cu o cameră de 8 megapixeli cu senzor OV8830, acelaşi de pe Allview P4 şi P4 Duo şi chiar iPhone 4.

Mai avem şi o cameră în faţă de 1 megapixel, care se ocupă de videoconvorbiri, iar ca baterieAllview P6 Stony foloseşte o unitate Li-Po de 2100 mAh, care asigură până la 5 ore şi 30 de minute de convorbiri. În aceste zile ne pregătim să publicăm review-ul lui Allview P4 Duo, iar apoi aşteptăm cu nerăbdare să ne vină la teste şi P6.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget