aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 28 decembrie 2012

Panasonic P-02E, un nou telefon Android cu ecran Full HD ajunge la FCC

De Panasonic nu am mai auzit nimic de ceva vreme, cel puţin când vine vorba de telefoane mobile. La începutul acestui an îi vedeam cu planuri mari la MWC 2012, cu telefonul Eluga, care a ajuns şi la noi în ţară din cele din urmă, dar puţin cam prea târziu şi cu dotări modeste la acea vreme. Ei bine, Panasonic are acum un nou model de telefon gata de lansare şi e vorba aici de un smartphone high end.
 
Panasonic P-02E, un nou telefon Android cu ecran Full HD ajunge la FCC

Panasonic P-02E e modelul în cauză, el ajungând deja la FCC pentru testare şi aprobare. Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu Eluga, acest terminal pe care am pus mana la MWC 2012 e unul foarte rezistent la apă, fiind prezentat publicului într-un vas cu lichid. Revenim în ziua de azi, la P-02E, dotat cu un ecran de 1920 x 1080 pixeli, cu diagonală de 5 inch, cu Android 4.1.2 Jelly Bean drept OS şi suport pentru conectivitate 4G LTE, NFC şi televiziune mobila.

Din păcate şansele sunt mari ca acest smartphone să ajungă doar pe piaţa japoneză, mai ales că are o antenă TV retractabilă, funcţie clar orientată spre publicul nipon. Totul va fi clarificat la MWC 2013, când vom afla dacă Panasonic mai are planuri pentru Europa sau nu, deşi având în vedere recenta criză a producătorilor japonezi nu prea cred că e cazul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget