aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 12 decembrie 2012

iPhone 5 primeşte deja o reducere de 50 de dolari, semn că vânzările nu merg atât de bine!

E prima oară de când urmăresc lansările de iPhone-uri când un model recent lansat primeşte o reducere fără a avea o vechime de măcar jumătate de an sau un an. E vorba despre iPhone 5 şi faptul că a primit un discount de 50 de dolari la retailerul Best Buy, care mă face să mă gândesc că terminalul nu se vinde atât de bine pe cât spera Apple.
 
iPhone 5 primeşte deja o reducere de 50 de dolari, semn că vânzările nu merg atât de bine!

E clar că Galaxy S III şi Galaxy Note II au înghiţit serios din cota de piaţă iPhone şi dacă Apple şi partenerii săi recurg la reduceri, înseamnă că sunt probleme. Pe lângă iPhone 5 şi iPhone 4S a fost ieftinit de către acelaşi retailer. Smartphone-urile sunt disponibile prin toţi marii operatori din SUA la preţul de 199.99 dolari cu abonament, în versiunea de 16 GB. Scăderea de 50 de dolari se aplică pentru toate versiunile, de 16, 32 şi 64 GB, care devin acum de 149.99 dolari, 249.99 dolari şi 349.99 dolari.

E drept că suma de 50 de dolari nu e prea mare şi mai ales nu prea mai contează atunci când te-ai abonat pe 2 ani pentru a plăti iPhone-ul, dar rămâne ideea unei reduceri. Avem un an neobişnuit, un an în care Apple face reduceri la preţuri şi participa la Black Friday. Cum rămâne cu imaginea de companie cu produse premium, cu preţuri fixe?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget