aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 9 decembrie 2012

Câteva detalii legate de Premium Suite pe Samsung Galaxy S III

Samsung a dat lovitura în 2012 prin Galaxy S III care a depășit și generațiile anterioare în ce privește numărul de unități comercializate. Vânzările generoase obligă compania sud-coreeană în a aduce o experiență cât mai plăcută pe vârful lor de gamă din domeniul smartphone-urilor.
 
Câteva detalii legate de Premium Suite pe Samsung Galaxy S III (video)


Premium Suite livrează o parte din software-ul pus pe Samsung Galaxy Note II, phabletul de 5.5 inch ce se trage din SGS III și plusează cu 2 GB RAM, CPU upgradat la 1.6 GHz, 4.1 Jelly Bean, baterie de 3100 mAh.

În primul rând ar fi vorba despre multi-window ce permite să rulezi două aplicații simultan. Poți verifica update-urile din contul de twitter și să postezi simultan pe facebook. Pe lângă multi-window ar mai fi Page Buddy, setezi diverse aplicații să pornească într-un anumit moment. Spre exemplu, când conectezi căștile la smartphone pe jack-ul de 3.5 mm să pornească music player-ul cu lista de melodii stocată în memoria telefonului.O notificare din Facebook poate fi pusă pe ecranul de blocare / deblocare, un Reader nou ce permite să vezi conținutul dintr-o pagină web fără a rula și reclamele.

Observați cum Samsung investește mult în funcțiile adiționale aduse pe telefon. Și-au dat seama că în acest mod se departajează clar de concurență. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget