aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 25 februarie 2013

Acer lansează tableta Iconia B1 16 GB la un preț foarte competitiv


Acer și-a început asaltul pe piața tabletelor destinate gamei mai puțin pretențioase, oferite la un preț foarte competitiv. Producătorul a declarat acum ceva timp prin reprezentanții săi, că intenționează să lanseze o gamă vastă de tablete, toate la prețuri foarte accesibile și la standardele de calitate cu care Acer ne-a obișnuit.
 
Acer Iconia B1 16 GB
 

Acer Iconia B1 a fost de mult timp ținta zvonurilor, deoarece este un produs foarte bine plasat pe piața tabletelor de 7-inch, care oferă deja o mulțime de dispozitive de excepție. Tableta low-end și-a făcut acum apariția pentru MWC 2013 și este exact ce ne-am așteptat de când a fost prezentată prima oară la CES. Iconia B1 este concepută pentru un raport excelent preț /performanță și oferă o configurație hardware bazată pe chipul Mediatek, care este cunoscut pentru faptul că oferă performanță acceptabilă, la costuri reduse. Producătorul prezintă cel mai nou produs tabletă ca partenerul ideal pentru copii și familii. Produsul cântărește doar 320 de grame și este una dintre cele mai ușoare dispozitive în categoria sa.
 
MWC 2013: Acer lansează tableta Iconia B1 16 GB la un preț foarte competitiv
 
 

Chipul Mediatek tactat la 1.2 Ghz care se găsește în interiorul tabletei Iconia B1 ar trebui să ofere o performanță foarte bună și ajutat de optimizările sistemului de operare Android 4.1 Jelly Bean. Partea frontală dispune de panoul WSVGA de 7-inch (1024 x 600) capacitiv și Google Play Store vine pre-instalat pentru a oferi acces la peste 700.000 de aplicații. Tableta va fi oferită  în variante cu 8 și 16 GB de stocare internă și un slot pentru card microSD în cazul în care se dorește extinderea capacității. Acer Iconia B1-A71 - 16GB va fi disponibil curând în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu un preț de pornire de 139 de Euro. Acer Iconia B1-A71 - 8GB este disponibilă din mijlocul lunii ianuarie, la un preț de pornire de 119 Euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget