aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 22 februarie 2013

Cosmote anunţa tableta My Mini Tab, tableta de 7 inch cu preţ de 799 lei


După ce zilele trecute vă informăm în legătură cu tableta Cosmote My Tab, astăzi operatorul anunţa şi o versiune mai mică a acestui device şi anume My Tab Mini. Dacă My Tab era o tabletă de 9.7 inch, noul model este mai compact, oferind o diagonală de 7 inch.
 
Cosmote anunţa tableta My Mini Tab, tableta de 7 inch cu preţ de 799 lei

Terminalul suporta o rezoluţie de 1024 x 600 pixeli, afişează 16 milioane de culori, iar My Mini Tab vine cu aplicaţiile Dolce Mobile TV şi web'n'walk preinstalate. Tableta rulează Android 4.0 ICS, dispune de un procesor dual core de 1 GHz (Cortex A9) şi GPU PowerVR SGX 531. Gadgetul de la Cosmote suporta şi conectivitate 3G HSPA şi dispune şi de o cameră de 2 megapixeli, plus o cameră frontală pentru videoconvorbiri. Tableta are 1 GB RAM la bord, 4 GB memorie internă, plus slot microSD pentru carduri de până la 32 GB în plus.
 
Cosmote anunţa tableta My Mini Tab, tableta de 7 inch cu preţ de 799 lei

Cosmote My Mini Tab încorporează difuzoare stereo şi radio FM şi suporta conectivitate Bluetooth 3.0 cu A2DP, WiFi şi WiFi Direct. Gadgetul este disponibil în reţeaua Cosmote şi Germanos la 1 leu cu aboanment Connect L. Promoţional până în dată de 28 februarie, acest abonament include un trafic de 30 GB pentru 20 de euro pe lună. Puteţi cumpăra tableta şi fără abonament, la preţul de 799 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget