aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 21 februarie 2013

Cum putem rula Windows 8 pe telefoane sau tablete Android


Salut prieteni, astazi vom rula Windows 8 pe o tableta Android, la fel de bine putem rula noul sistem de operare de la Microsoft pe un telefon cu sistem de operare Android.
Nu conteaza cat de puternic este telefonul sau tableta Android deoarece este vorba despre o legatura remote.
Cu ajutorul programului Splashtop Streamer, care va fi instalat pe desktop sau laptop, vom putea incerca Windows pe tableta sau telefon. Trebuie sa stiti ca nu este o instalare propriu zisa, este doar o rulare remote insa experienta este extraordinar de reala, daca nu stii care-i treaba nici nu-ti dai seama ca sistemul de operare ruleaza pe un desktop sau pe un laptop la distanta.
Pe telefonul sau tableta Android trebuie sa instalam Splashtop 2 Remote Desktop.
In afara de softurile pe care le instalam pe Windows si pe Android, trebuie sa ne facem un cont prin intermediul caruia se va face legatura intre device-uri. Contul se face rapid, nu trebuie sa va faceti probleme. Aplicatiile sunt gratuite si pentru Windows si pentru Android. Aplicatia comerciala ofera in plus suport pentru legaturi over the internet. Daca conectati dispozitivele pe acelasi router nu aveti nevoie de versiune comerciala.
Pot spune ca aceasta aplicatie m-a impresionat, lag-ul este minim, practic acesta nu exista la preluarea comenzilor (desktop-ul eecuta instant orice comanda, doar la venirea stream-ului video dinspre desktop catre tableta sau telefon se simte un lag de 0.5 secunde, probabil ca mai bine nici nu se poate avand in vedere ca semnalul trebuie codat-transportat-decodat.
Aaa, am uitat sa va spun despre sunet, acesta vine odata cu imaginea si poate fi controlat independent de sunetul de pe desktop, marfa nu ?
Flash pe Android ? Nicio problema!
Video 1080P si 4K pe Android? Nicio problema !
Windows 8 pe Android ? Nicio problema !
Nota 10 pentru echipa Splashtop, o aplicatie de exceptie la 0 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget