aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 7 septembrie 2012

Alldro P5, noul smartphone dual-sim de la Allview


Pe 6 septembrie 2012, compania Allview a anuntat un nou dispozitiv Dual SIM P5, cu procesor dual-core, care se gaseste acum la toate magazinele partenere din tara.
In urma cu putin timp, a fost lansat un dispozitiv asemanator, Allview Alldro P4 care in mai putin de doua saptamani de la lansare i s-a epuizat stocul. De aceea cei de la Allview au venit cu un suplinitor, un telefonDual-SIM dar totodata si Dual-Core, ce ruleaza pe sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.
Procesorul sau este un Cortex A9 cu doua nuclee care promite sa ofere utilizatorilor sai un nivel inalt de performanta impruna cu o viteza de raspuns aproape instanta.
Display-ul sau este destul de mare, de 4.3 inci acesta fiind ajutat de tehnologia OGS (One Glass System) siIPS (In-Plane Switching), telefonul avand o grosime de 9,8mm si un unghi de vizibilitate perfect.
Imaginile sunt afisate foarte clar pe ecranul din sticla Gorilla Glass, modelul avand si o camera foarte performanta de 8 MP cu autofocus. 
Pe langa acestea, telefonul poate fi si personalizat in functie de starea de spirit a detinatorului, cu ajutorul temelor concepute de compania Allview.
Securitatea este oferite de BitDefender la fel ca si in cazul P4, varianta preinstalata fiind cea Premium care este valabila 90 de zile cu posibilitate de prelungire.
Telefonul Allview Alldro P5 poate fi achizitionat incepand de astazi din toate magazinele partenere la pretul de 999 lei.
Visual Fan este o companie producatoare de produse electronice din Romania. Aceasta s-a lansat pe piata in anul 2002 sub brandul Allview cu sediul la Brasov. Compania a avut o crestere impresionanta pe piata mai ales prin producerea de telefoane Allview, ajungand in 2012 sa aibe contracte cu cei mai mari distribuitori din piata de retail ca Vodafone, Cosmote, Germanos, Eurogsm. Compania s-a extins foarte mult in ultimul timp fiind cunoscuta mai ales prin seria de telefoane Allview cu dual SIM, mai nou acestia distribuind tablete cu tehnologii de ultima generatie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget