aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 7 septembrie 2012

Sony Xperia P ...



Asamblat intr-un corp de aluminiu, Sony Xperia P se alatura clubului telefoanelor din metal, alaturi de ecranul WhiteMagic, care il va face un smartphone unic in lumea telefoanelor. Pe scurt, Xperia P este unul dintre cele mai avansate smartphone-uri din clasa mijlocie.
Display si design
Design-ul smartphone-ului Sony Xperia P este aproape identic cu Xperia S, avand un aspect unghiular, cu o curba pe spate, pentru a face telefonul sa se potriveasca cat mai bine in mainile utilizatorului. Iar benzile transparente tipic telefoanelor NXT fac si ele parte din design.
Xperia P nu difera foarte mult fata de fratele sau mai mare Xperia S, desi are un corp unibody de aluminiu si anumite schimbari pe exterior.
Display-ul Reality pe Sony Xperia P are 4 inci alaturi de o rezolutie qHD, la fel ca majoritatea smartphone-urilor Xperia cu motor Mobile BRAVIA.
Interfata si performanta
Sony Xperia P, la fel ca restu din seria NXT, ruleaza pe Android Gingerbread 2.3.7, cu o posibila actualizare la Android 4.0 Ice Cream Sandwich.
Pe ecranul implicit, Xperia P are cinci panouri, cu patru comenzi rapide. Acestea pot fi modificate in functie de preferinte, pot fi iconite simple sau chiar foldere cu mai multe fisiere in ele.
Xperia P vine cu widget-uri custom-made de la Sony pe langa cele standard. Acestea includ Timescape si Mediaskipe pentru fotografii si clipuri video.
Ecranul blocat prezinta notificari pentru evenimente Facebook. O noua functie a ecranului blocat, care nu a mai fost vazuta pe vechile telefoane Xperia,  este un widget pentru player de muzica, care iti permite redarea de muzica fara a debloca telefonul.
Sony Xperia P, la fel ca Xperia Sola, este echipat cu un procesor dual-core NoveThor U8500 care este setat la 1Ghz alaturi de o memorie RAM de 1 GB. Acestea nu sunt specificatii de top, insa sunt performante decente, care vor avea rezultate.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget