aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 28 septembrie 2012

LG si Samsung implicate intr-un nou razboi al patentelor


LG Display acuza Samsung ca le-ar fi incalcat mai multe patente detinute pentru tehnologia OLED. Procesul a inceput astazi la tribunalul din Seul si implica urmatoarele modele: Galaxy S III, Galaxy S II, Galaxy S II HD, Galaxy Note si Galaxy Tab 7.7.
lg-oled-tv
LG declara ca cei de la Samsung au incalcat sapte patente prin construirea acestor dispozitive, printre care si unul legat de tehnologia “Narrow Bezel”. Dupa cum era de asteptat, LG urmareste si o serie de despagubiri de pe urma acestui proces, care totalizeaza nici mai mult nici mai putin de 6 milioane de dolari. Se pare ca procesele ii urmaresc pe coreenii de la Samsung, mai ales dupa lupta recenta pierduta in fata celor de la Apple.
Oficiali din partea LG au declarat ca acest proces are drept scopt atat intarirea proprietatii intelectuale cat si promovarea unei competitii cat mai reale. Dupa cum noteaza si theverge.com, procesul vine la cateva saptamani dupa ce Samsung a facut niste acuzatii similare la adresa celor de la LG, cu privire la tehnologiile OLED utilizate.
Samsung OLED TV
Cu alte cuvinte, asistam la un nou razboi al patentelor, de data aceasta intre firme vecine, care se pare ca in loc sa se concentreze pe dezvoltarea de noi tehnologii si sporirea unui mediu concurential sanatos, aleg sa isi puna bete in roate spre deliciul celorlalti producatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget