aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 26 septembrie 2012

Samsung Ativ S vs HTC 8x vs Nokia Lumia 820


windowsphone8
Odata cu lansarea pentru public a sistemului de operare Windows Phone 8, giganții în materie de smartphone-uri nu puteau să piardă o astfel de oportunitate și vor lansa cel mai probabil în lunanoiembrie device-uri de top cu Windows Phone8.
Samsung a fost prima companie care a prezentat device-ul Samsung Ativ S la Berlin. Acesta seamănă cu flagship-ul Galaxy S3 de pe platforma Android și aduce un display de 4.8″  cu rezoluția de 720×1080 Super Amoled, procesor Krait Dual Core Qualcomm MSM8960 care lucrează la frecvența maximă de 1500Mhz, memorie internă de 16/32 gb plus slot microSD și o cameră principală de 8 mpx.
Pe data de 5 septembrie 2012 în cadrul unei conferințe Nokia și-a prezentat telefonul de top pentru platforma Windows Phone 8: Lumia 920. Device-ul păstrează liniile stabilite de seriaLumia și aduce un display de 4.5″ IPS TFT cu tehnologia PureMotion HD+ și o rezoluție de  768×1080. Unul dintre punctele importante ale acestui device o reprezintă camera Carl Zeiss cu tehnologia PureView (cameră care a creat destule “probleme” de imagine companiei Nokia imediat după lansarea modelului). De asemenea telefonul dispune si de tehnologia Wireless charging.
Cu puțin timp în urmă HTC și-a prezentat device-ul cu care va ataca piața smartphone-urilor cu Windows Phone 8: Htc 8x. Telefonul se aseamănă cu modelul Nokia 820 (lucru care ar putea aduce companiei HTC un proces) și vine cu un display de 4.3″ S-LCD2, procesor Krait tactat la 1.5Ghz, 16Gb memorie internă (fără slot microSD) și 1gb Ram.
Niciunul dintre cele trei device-uri nu reprezintă smartphone-ul perfect cu WP8 iar viitorul posesor va fi nevoit să aleagă în funcție de plusurile sau minusurile fiecăruia. Voi ce preferați ? Dimensiunile mai reduse ale lui HTC 8x însoțite de un display 720p sau dimensiunile mai mari ale smartphone-ului Lumia 920 dar care posedă un display și o cameră principală superioare ? Samsung va reuși să-și facă loc printre producătorii cu tradiție pe platformaWindows Mobile/Phone

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget