aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 29 septembrie 2012

Blackberry 10, mai aproape de lansare


In cadrul conferintei “BlackBerry Jam Americas“, dezvoltatorii au primit al doileamodel de test ce ruleaza Blackberry 10. Tinand cont ca lansarea primelor dispozitive cu noul sistem de operare este asteptata la inceputul anului viitor, acest dispozitiv de test se apropie foarte tare de dispozitive finale, mai ales pe partea SOFTWARE; design-ul poate sa difere de acest prototip.
Pe partea hardware, Blackberry nu a dat multe detalii, ceea ce stim este prezenta unei baterii mai puternice ca orice alt Blackberry de pana acum, 1800 mAh. Tot din punct de vedere hardware, este posibil ca unul din telefoane sa aiba un ecran de 4 sau 4,2 inch HD.
Cele mai multe detalii cunoscute sunt pe partea software. Interfata de pe OS 10 se va numi FlowUi si va avea urmatoarele caracteristici:
    • ecranul de pornire este pe baza unui gest slide si ofera acces rapid la camera foto
    • meniul cu aplicatii este orizontal, structurat pe panouri
    • Pe unul din ecranele de pornire va exista functia Active Frames, un tip demultitasking ce ofera o previzualizare a aplicatiei, care poate rula in continuare (se vor vedea in acele panouri active mesajele noi sau postarile nou-aparute pe fb, daca avem deschise aceste aplicatii).
    • a fost introdusa aplicatia Blackberry Hub ce ofera un acces rapid la mai multe aplicatii: mesaje, email, apeluri, mesagerie Blackberry , facebook si alte aplicatii sociale.
    • Bara de introducere a adresei in browser a fost mutata in partea de jos a ecranului pentru a asigura o experienta mai placuta in cazul utilizarii cu o singura mana.
    • O alte functie interesanta este modul Time Shift al camerei foto. Aparatul inregistreaza cateva secunde si dvs puteti alege cadrul exact sau expresia fetei. Va recomand sa vizualizati videoclipul DEMO de mai jos:
  • RIM a introdus BlackBerry App World Now, o aplicatie ce ofera acces la muzica, filme si seriale TV.
  • Una din cele mai asteptate imbunatatiri este noul Appworld. Deoarece OS 10 se aseamana cu sistemul Android din punct de vedere al programarii de aplicatii, RIM incearca sa convinga cat mai multi dezvoltatori sa isi modifice aplicatiile lansate deja pentru a rula pe Blackberry OS 10. O captura de ecran  (neoficiala) ne arata aplicatii ca Fruit Ninja sau NOVA 3 in Appworld.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget