aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 28 septembrie 2012

Qualcomm anunță noi procesoare din seria Snapdragon S4


Procesoarele din seria Snapdragon S4 în varianta dual-core cu ARM-Cortex A15 au primit numeroase aprecieri și le regăsiți pe telefoane precum ASUS Padfone, HTC One S, HTC One XL. A urmat Qualcomm Snapdragon S4 Pro pe LG Optimus G, Xiaomi Mi-Two și LG Optimus Vu II. Testele de benchmark efectuate până acum scot la iveală cel mai puternic procesor al momentului.
 
Qualcomm anunță noi procesoare din seria Snapdragon S4

Acum au adus noi procesoare în gama Snapdragon S4: MSM8225Q și MSM8625Q. Ambele procesoare vor fi disponibile în cadrul companiilor partenere de la final de 2012 și vor debuta pe telefoane cu lansarea în prima parte a lui 2013. Încorporează procesoare de tip quad-core sau dual-core, suport dual-sim sau single-sim, funcționează cu memorie LPDDR2 ce asigurantă o bandă de frecvență mai mare și asta valabil doar pentru variantele quad-core.

Qualcomm MSM8625Q aduce un modem UMTS /CDMA încorporat, iar MSM8225Q dispune de un UMTS. Acestea integrează: Wi-Fi, bluetooth 4.0, radio FM cu adaptorul Qualcomm Atheros AR6005 și WCN2243.

A fost anunțată și o platformă unificată - Snapdragon S4 Plus MSM8930 ce suportă toate standardele din China: UMTS, CDMA, TD-SCDMA, LTE-TDD, TD-SCDMA. Pe acest procesor se vor regăsi telefoane de tip middle-level. Primele telefoane cu acest chip vor sosi în prima parte a anului 2013.

Portofoliul nostru de procesoare mobile din seria Snapdragon S4 livrează performanța optimă între specificații și performanțe penu telefoane de volum. Oferind procesoare dual-core și quad-core pentru Snapdragon S4 dorim să venim înaintea cerințelor partenerilor noștri care-și doresc competitivitate și o diferențiere cât mai clară” - Cristian Amon ce ocupă funcția de senior vice president și co-president la divizia de produse mobile și calculatoare în cadrul Qualcomm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget