aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 29 septembrie 2012

Sony Xperia Go, Xperia U şi Xperia Sola primesc actualizarea la Android 4.0 ICS


După ce Sony Tablet S şi telefonul Xperia Ion din SUA au primit actualizarea laAndroid 4.0 ICS, acum e momentul ca modelele midrange Xperia Go, Xperia U şiXperia Sola să aibă parte de acelaşi tratament. Actualizarea aduce cu sine o nouă experienţă audio, foto şi video, conform Sony.
 
Sony Xperia Go, Xperia U şi Xperia Sola primesc actualizarea la Android 4.0 ICS

Se modifică şi lockscreen-ul, este implementată şi posibilitatea de a redimensiona widgeturi şi este adăugat un buton de multitasking pe bază de swipe. Xperia Sola primeşte o funcţie în plus, adică "glove mode", pe care îl vedeţi în acţiune mai jos. Glove Mode înseamnă că puteţi controla telefonul şi cu o pereche de mănuşi pe mâini şi asta datorită tehnologiei "floating touch" de pe acest terminal. Sony avertizează că disponibilitatea actualizării variază în funcţie de regiune şi utilizator, deci mai aveţi de aşteptat puţin.

Dacă nu va suna familiar aceste modele, aflaţi că Sony Xperia U măsoară 12 mm în grosime şi dispune de un ecran de 3.5 inch, tehnologie Mobile Bravia Engine, 8 GB memorie internă, 512 MB RAM, o cameră de 5 megapixeli şi un procesor dual core Cortex A9 de 1 GHz. Xperia Go are aceeaşi diagonală de 3.5 inch, 8 GB spaţiu de stocare, 512 MB RAM, camera de 5 megapixeli şi un procesor dual core Cortex A9 de 1 GHz, plus grosime de 9.8 mm şi rezistenţa la apă.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget