aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 7 septembrie 2012

Nokia dezvaluie noul dispozitiv Lumia 920


Recent la evenimentul companiilor Nokia si Microsoft a fost prezentat oficial smartphone-ul Nokia Lumia 920. Dupa clipurile video de prezentare a dispozitivului, putem afirma ca este primul dispozitiv Lumia cu tehnologie PureView.
Nokia Lumia 920 este asemanator smartphone-ului Lumia 900, dar care vine cu un display mai mare de 4.5 inci 720p PureMotionHD+. Va avea un procesor cu un chipset Snapdragon S4 de 1.5 Ghz dual-core Krait alaturi de un accelerator grafic Adreno 225.
Display-ul este lucrul de care Nokia se mandreste cel mai mult la acest dispozitiv, care este numitPureMotion HD+ culorile sale si puterea luminii se va regla automat, in functie de ambient.
Pe langa acest lucru, va avea o camera de 8 MP cu o tehnologie PureView care va face fotografiile sa fie mai aproape de realitate. Optica Carlz Zeis si inregistrare video la 1080p alaturi de un blit LED.
Restul specificatiilor includ NFC si conectivitate LTE, memorie interna de 32 GB plus o stocare pe SkyDrivede 7 GB si 1 GB de memorie RAM. Pe langa acestea, greutatea dispozitivului este de 185g si are un suport pentru card micro-SIM insa lipseste slot-ul pentru card de memorie.
Nokia Lumia 920 va folosi ca sistem de operare ultima platforma de la Microsoft, Windows Phone 8 si va avea noi servicii precum Nokia City LensNokia Drive si Maps.
Noul smartphone Lumia 920 va fi disponibil pe culorile alb, negru si galben.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget