aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 29 septembrie 2012

Iată cum să profitați din plin de notificările extensibile introduse cu Android Jelly Bean


Chiar dacă actualizarea la Android 4.1 nu este încă disponibilă pentru dispozitivul dvs., aceasta este o aplicație pe care veți dori să o instalați atunci când sosește update-ul. Dați-mi voie să vă reamintesc că notificările din Jelly Bean sunt acum extensibile, eliminând necesitatea de a deschide o aplicație pentru a citi pur și simplu un text sau e-mail. Puteți, de asemenea, interacționa cu o aplicație direct din zona de notificare, toate fără a părăsi vreodată ecranul de start.
 
Iată cum să profitați din plin de notificările extensibile introduse cu Android Jelly Bean

Notif este o aplicație simplă, dezvoltată în special pentru Jelly Bean. Aceasta vă permite să creați notificări extensibile pentru memento-uri, parole, liste, imagini, sau orice altceva doriți să afișați în bara de notificare. Există patru tipuri de notificări pe care le puteți crea. Interfața aplicației vă permite să navigați prin diferitele tipuri folosind gesturi swipe convenabile. Primul tip permite adăugarea unui titlu simplu și o linie de conținut. Al doilea deține un titlu, titlu extins, precum și mai multe linii de conținut. Cea de a treia este pentru imagini pe care le puteți selecta de pe cardul SD sau prin utilizarea aparatului foto. Aveți posibilitatea să adăugați un titlu, un titlu extins și un pic de conținut. În cele din urmă, al patrulea tip este o listă extensibilă, caz în care aveți posibilitatea să adăugați un titlu, pana la 7 elemente, un rezumat, și o linie de conținut redusă.

Cu Notif veți obține o interfață frumosă, foarte ușor de utilizat și de înțeles. Aveți posibilitatea de a adăuga mai multe elemente de același tip și există un buton dedicat pentru a șterge toate notificările. Puteți selecta o pictogramă diferită pentru fiecare și aveți posibilitatea de a le seta în curs de desfășurare, astfel încât acestea nu vor putea fi șterse. Aplicației îi lipsește o temă întunecată, care dezvoltatorul a promis să o aducă cu o actualizare viitoare.
 
Iată cum să profitați din plin de notificările extensibile introduse cu Android Jelly Bean

Notif de Eric Carboni este oferită gratuit, fără anunțuri sau limitări, pe Play Store.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget