aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 27 septembrie 2012

Nokia ar putea da în judecată HTC pentru designul noilor sale telefoane Windows Phone 8


Dacă vi s-a părut că HTC 8X, noul telefon Windows Phone 8 anunţat de HTC cu o săptămână în urma seamănă cu un Nokia Lumia, ei bine nu v-aţi înşelat. Se pare că şi celor de la Nokia le este evidentă asemănarea, iar acum o sursă internă, apropiată de compania finlandeză afirma că producătorul seriei Lumia s-ar pregăti să dea HTC în judecată.
 
Nokia da in judecata HTC

Problema în acest caz este că HTC 8X este considerat prea similar lui Nokia Lumia 820, cel puţin din faţă. Sincer vorbind nici un Nokia Lumia 900 văzut din faţă nu e foarte diferit de Samsung Omnia 7, de exemplu. Îmi vine greu să cred că se va ajunge la proces, mai ales că Nokia şi HTC sunt parteneri Microsoft si Windows Phone, iar o fractură între ele ar împinge HTC definitiv către Android. S-a tot vorbit despre o posibilă încheiere a parteneriatului dintre HTC şi Microsoft, mai ales că taiwanezii nici nu au vreun terminal Windows 8 pregătit pentru valul de lansare din octombrie.

În plus, ultimul lucru de care Nokia are nevoie e un proces şi dacă vrea neapărat să caute un copiator, ar face bine să compare Nokia Lumia 800 cu un iPod Nano de nouă generaţie. Acela ar fi un proces cu adevărat interesant şi mă mir că nu s-a seziat Nokia până acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget