aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 16 septembrie 2012

Seamana cu Galaxy S III dar e mai ieftin: Samsung Galaxy S Duos



Samsung a lansat GALAXY S DUOS, cel mai nou model din familia de smartphone-uri GALAXY, create pentru tinerii profestionişti cu un stil de viaţă activ. GALAXY S DUOS va fi disponibil în România începând cu luna octombrie 2012.
Noul telefon cu Android 4.0 este ideal pentru utilizatorii care folosesc smartphone-ul atât pentru sarcinile de birou, cât şi pentru socializare şi distracţie. GALAXY S DUOS se remarcă prin design şi performanţa de top caracteristică gamei GALAXY, care se alătură sistemului Dual SIM, care îţi oferă mai multă flexibilitate în comunicare.
Sistemul Dual SIM de pe GALAXY S DUOS permite gestionarea a două numere de telefon cu ajutorul unui singur aparat. Funcţia ‘Dual SIM Always on’ oferă posibilitatea de a primi apeluri pe un număr SIM în timp ce preluaţi un apel de pe celălalt, pentru a rămâne permanent conectaţi la întâmplările din viaţa profesională şi personală. În acelaşi timp, puteţi selecta diferite planuri tarifare pentru fiecare SIM şi puteţi naviga între ele cu maximă uşurinţă.
GALAXY S DUOS se mândreşte cu un design elegant şi cu o performanţă impresionantă; marginile rotunjite şi finisajele cu aspect ceramic îi oferă un aspect sofisticat şi modern. Procesorul de 1GHzşi bateria de 1500mAh permit multi-tasking cu aplicaţii complexe, în timp ce spaţiul de stocare integrat de 4GB poate găzdui imaginile şi videoclipurile preferate. Capabilităţile telefonului sunt puse în evidenţă de noile funcţionalităţi ale sistemului de operare Android 4.0, printre care se numără grafica de înaltă calitate şi sistemele de meniu îmbunătăţite, pentru o navigare mai uşoară.
Posibilităţile de socializare şi divertisment pe care le oferă GALAXY S DUOS sunt de asemenea impresionante. Datorită ecranului de 4 inci, puteţi vizualiza în mod confortabil conţinutul online, email-uri, fotografii sau videoclipuri captate cu ajutorul camerei de 5MP a telefonului. Serviciul de comunicare ChatON este preinstalat pe dispozitiv şi conectează toţi utilizatorii de smartphone într-o singură comunitate, oferind mesagerie instantanee, chat de group şi sharing de conţinut în formate multiple – imagini, videoclipuri, voce şi contacte – pentru a face comunicarea prin mesaje mai simplă şi mai intuitivă ca niciodată.
Specificaţii de produs Samsung GALAXY S DUOS:
Reţea
HSDPA 7.2 M 900/2100 | EDGE/GPRS 850/900/1800/1900
Ecran
4.0” WVGA(480×800) TFT
Sistem de operare
Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Cameră
Principală(Spate): 5 Megapixeli cu flash LED | Frontală: Cameră VGA
Video
Video : MPEG4, H.263, H.264 | Înregistrare : FWVGA@30fps, Redare : FWVGA@30fps
Audio
Codec : MP3, AAC, AAC+, eAAC+ | Music Player cu SoundAlive | 3.5mm Ear Jack, Stereo FM Radio cu RDS
Funcţii adiţionale
Dual SIM Always on
Samsung Apps
Samsung Kies
Serviciul de comunicaţii mobile Samsung ChatON (Preinstalat)
Samsung TouchWiz
 A-GPS
Servicii Google™ Mobile
Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude, Google Play Store | Google Plus, YouTube, Google Talk, Google Places, Google Navigation
Conectivitate
Bluetooth® technology v 3.0 | MicroUSB, USB 2.0 | Wi-Fi b/g/n
Memorie
4GB memorie internă | microSD (până la 32GB)
Dimensiuni
63.1 x 121.5 x 10.5mm, 120g
Baterie
Baterie standard, Li-ion 1,500 mAh

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget