aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 27 septembrie 2012

Apple răspunde la scandalul cu zgârieturile carcasei lui iPhone 5; Iată presupusul email de la Phil Schiller!


nainte de toate vă recomand să priviţi întreabă poveste cu circumspecţie... Se pare că senior vicepreşedintele de marketing de la Apple, Phil Schiller ar fi răspuns la mailul unui posesor de iPhone 5, nemulţumit de problema denumită Scuff Gate. E vorba despre zgârieturile pe care le suferă varianta neagră a lui iPhone 5, zgârieturi care expun metalul de sub vopsea.
 
Apple răspunde la scandalul cu zgârieturile carcasei lui iPhone 5; Iată presupusul email de la Phil Schiller!

Răspunsul lui Schiller este simplu: "orice produs din aluminiu se poate zgâria sau ciobi odată cu utilizarea, fiind expusă nuanţa sa argintie". Evident, e cel puţin dubios faptul că domnul Schiller răspunde la mailuri la ora 6 dimineaţa, după cum indica schimbul de mailuri din imaginea de aici. Totuşi e cunoscută seria de e-mail-uri dintre Steve Jobs şi un fan nemulţumit şi acelea fiind trimise la o oră nepotrivită, dacă pot să îi spun aşa. De remarcat tonul civilizat şi respectuos din partea ambelor părţi, deşi Phil nu se oboseşte să îşi salute clientul.

De remarcat în articolul de pe Phone Arena faptul că mulţi comentatori afirmă că sunt posesori de Nokia N8, care are acelaşi corp din aluminiu şi nu are nici măcar o singură zgârietură după aproape 2 ani de utilizare. Rămâne de văzut cum va reacţiona Apple la această poveste, mă refer la nivel oficial, nu printr-un presupus email trimis către un posesor de telefon. Să fie oare cei din Cupertino gata să ofere din nou huse gratis?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget