aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 29 septembrie 2012

Motorola Droid RAZR HD şi MAXX HD vor întârzia, au probleme cu antena/semnalul - Death Grip loveste din nou!


Dacă Apple iPhone a lăsat în urma problemele cu antena şi semnalul, asta nu înseamnă că alţi producători de telefoane nu le repeta greşelile. Avem chiar un caz foarte proaspăt din partea celor de la Motorola, care din păcate ar urma să amâne lansarea lui Droid RAZR HD şi RAZR MAXX HD, din cauza unor probleme cu antena.
 
Motorola Droid RAZR HD şi MAXX HD vor întârzia, au probleme cu antena/semnalul - Death Grip loveste din nou!

E vorba aici de planurile de lansare prin operatorul american Verizon, impiedicate de aceste probleme, după cum afirma un zvon de pe comunitatea Howard Forum. Aparent designul antenei noilor terminale este problema aici, deoarece este pusă în contact antena cu marginile carcasei acestor smartphone-uri, provocând un soi de "Death Grip". Problema e una de hardware, deci nu se poate rezolva cu o actualizare de software, iar asta înseamnă că avem de aşteptat până ce Moto remediază defecţiunea.

Zvonuri precedente afirmau că noile telefoane ar fi trebuit să sosească pe piaţă la finalul lunii octombrie, dar problemele cu antena vor întârzia debutul cu minim o lună. Dacă nu sunteţi familiarizaţi cu nouă generaţie de telefoane Motorola, aflaţi că Motorola Droid RAZR HD vine cu un ecran HD de 4.7 inch, Android 4.0.4 şi un procesor dual core Snapdragon S4 de 1.5 GHz, plus o cameră de 8 megapixeli în partea din spate şi o baterie impresionantă de 2500 mAh şi una şi mai mare pe MAXX HD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget