aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 27 septembrie 2012

Următorul telefon Google Nexus ar putea fi un phablet HTC de 5 inch


Deşi am văzut în ultimele ore o presupusă fotografie realizată cu Samsung Galaxy Nexus 2, sau ceea ce pare a fi acel terminal, acum se zvoneşte că de fapt HTC ar fi producătorul următorului smartphone Nexus. Întreg procedeul seamănă cu transformarea tabletei ieftine quad core ASUS MeMo în proiect abandonat şi apoi Nexus 7. Pe scurt, HTC avea un proiect de phablet care ar fi intrat sub aripa Google, devenind astfel un nou smartphone Nexus.
 
Următorul telefon Google Nexus ar putea fi un phablet HTC de 5 inch (Zvon)

Evident, avem de-a face doar cu un zvon aici, deci priviţi-l cu precauţie. Până acum ştiam că există un aşa numit HTC Droid Incredible X sau HTC One X 5, un phablet de 5 inch, care a ajuns pe web cu margini roşii şi specificaţii ce includ un procesor quad core Snapdragon şi 2 GB RAM. În această vară şi primăvara apăruse o teorie şi mai interesantă, pe care nu o cred plauzibilă şi anume că Google şi partenerii săi importanţi ar pregăti nu mai puţin de 5 telefoane Nexus pentru aniversarea lui Android din acest an.

E vorba de LG, Sony, Motorola, Samsung şi HTC, fiecare cu telefonul sau Nexus, ceea ce pare puţin probabil. Revenind la phabletul HTC Nexus 5, acesta ar urma să fie primul smartphone cu ecran Full HD şi cu Android 4.1.2, o uşoară îmbunătăţire a lui Jelly Bean şi nu saltul la Key Lime Pie, pe care îl aşteptam. Alte dotări ale nou venitului sunt o baterie de 2500 mAh, 4G LTE, 2 GB RAM, 16/32GB memorie internă, NFC şi poate chiar şi slot microSD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget