aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 30 septembrie 2012

Sunteţi suficient de inteligenţi să lucraţi la Google?


Sunteţi suficient de inteligenţi să lucraţi la Google?
Google este considerată una dintre cele mai râvnite companii pentru un job dar câţi dintre noi au calităţile necesare pentru un post la gigantul din industria IT&C , se întreabă cei de la Daily Mail.

Ai nevoie de o minte ascuţită pentru a răspunde la toate întrebările capcană puse de cei de la Google, potrivit lui William Poundstone, autorul cărţii "Are you smart enough to work at Google? ". Acesta pretinde că a descifrat secretele obţinerii unui job la Google şi alte companii de top din industria IT&C în noua sa carte.
El propune o serie de întrebări posibile de la un interviu de angajare şi oferă sfaturi despre care susţine că vor creşte şansele obţinerii unui job nu doar la Google, ci oriunde.
Poundstone aminteşte în cartea sa şi de câteva dintre întrebările cunoscute a fi utilizate de cei de la Google, precum "De câtă hârtie igienică ai avea nevoie pentru a acoperi Texasul?"sau "Poţi înota mai repede în apă sau în sirop?".
Este important ca un aplicant să folosească întrebări ajutătoare precum "Cum?","De ce?","Unde?" chiar dacă nu poate răspunde la întrebarea iniţială, spune Poundstone.
Cei de la Google nu au comentat despre apariţia carţii lui Poundstone. Cu toate acestea, unii consideră că întrebările care circulă pe internet sunt fictive.
Gayle Laakman McDowell, fondatorul CareerCup.com, care a lucrat la Google, Microsoft şi Apple a scris în 2010 într-un post pe blog că cei de la Google nu folosesc astfel de teste de inteligenţă şi întrebări capcană.
Iată căteva dintre aceste întrebări:
Care este următorul număr în şirul 10, 9, 60, 90, 70, 66 ?
De câte ori pe zi se suprapun acele unui ceas ?
Câte aspiratoare sunt produse într-un an ?
Câţi bani ai cere pentru a spăla toate geamurile din Seattle?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget