aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 30 septembrie 2012



Cum a reuşit un hacker să instaleze aplicaţia Google Maps în iOS 6

Hackerul Ryan Petrich a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute pe Twitter că a reuşit să instaleze aplicaţia Google Maps în noul sistem de operare lansat de Apple, iOS 6 care a stârnit un val de nemulţumiri legate de erorile din noua aplicaţie Maps care înlocuieşte soluţia Google, scrie Huffington Post.
Petrich a postat pe YouTube un video în care arată cum a reuşit să porteze aplicaţia Google Maps la noul sistem de operare iOS 6. El a reuşit să instaleze aplicaţia pe un iPhone 3GS şi a spus că funcţionează cu mici probleme, dar lucrează la o soluţie pentru a îmbunătăţi suportul pentru hărţile Google.
Conform siteului The Next Web, hackerul a spus că este nevoie de un "jailbreak" (o modificare a fişierelor de sistem originale din iOS care permite utilizatorilor de iPad, iPhone sau iPod Touch să instaleze aplicaţii terţe sau "piratate" - n.r.) pentru a putea instala Google Maps în iOS 6.
Dacă gigantul din Cupertino nu va reuşi să rezolve repede problema Apple Maps, utilizatorii vor fi încurajaţi să apeleze la soluţiile hackerilor şi să-şi instaleze un "jailbreak" pe dispozitivele cu iOS 6 sau să nu facă update-ul, cei care au generaţii precedente de telefoane, tablete sau iPods Apple.
De când Apple a lansat iOS 6, de săptămâna trecută, utilizatorii din toată lumea s-au plâns de superficialitatea şi erorile aplicaţiei Apple Maps: oraşe importante cu denumirile încurcate, părţi lipsă din oraşe, afişarea unor aeroporturi în locuri greşite şi lipsa ghidului pentru transport în comun.
Potrivit surselor apropiate, Apple angajează masiv experţi care au lucrat la Google Maps pentru a-şi îmbunătăţi aplicaţia.
Un jailbeak pentru iOS 6 a fost lansat cu câteva zile în urmă, dar funcţionează numai pentru dispozitivele precedente iPhone 5, cum ar fi iPhone 4 şi Ipod Touch. Un alt hacker susţine că a reuşit să modifice şi softul din iPhone 5, dar nu se ştie dacă funcţionează cu adevărat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget