aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 29 septembrie 2012

Data Sleep - Vă ajută să dormiți mai bine noaptea


Cei mai mulți dintre noi preferăm să lăsm smartphone-ul aprins pe timp de noapte și în timp ce programăm modul silențios, cu volumul anulat, unele aplicații activează lumina de notificare sau aprind ecranul, deranjând bine-meritata odihnă. Pentru o pauză liniștită, există aplicații pentru a programa conexiunile de date și dezactiva serviciile inutile pe timp de noapte.
 
Data Sleep - Vă ajută să dormiți mai bine noaptea

Utilizând Data Sleep, veți fi capabili să opriți automat conexiunile de date și sincronizarea peste noapte, pentru a opri notificările care activează lumina de notificare, economisi bateria și vă permite să dormiți mai bine. Puteți seta cu ușurință momentul în care conexiunile trebuie să fie oprite, în timp ce doar apelurile și SMS-urile vor fi permise. Aplicația apare ca o fereastră pop-up, cu toate setările într-un singur loc pentru un acces foarte convenabil.
 
Data Sleep poate dezactiva Wi-Fi, Mobile Data sau sincronizarea. Nu există setări suplimentare sau opțiuni inutile. Odată ce este activat, își face treaba și vă ajută să vă odihniți. Odată ce intervalul de timp programat pentru dezactivarea conexiunilor ajunge la capăt, ele sunt în mod automat repornite. Este foarte ușor și convenabil.

Data Sleep - Vă ajută să dormiți mai bine noaptea
 
Data Sleep, versiunea susținută prin intermediul reclamelor, poate fi descărcată gratuit de pe Play Store. Puteți achiziționa versiunea Pro și scăpa de anunțuri.

Un comentariu:

  1. Când l-am găsit pe doctorul Ogume, aveam nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă ajute și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să-mi trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand pe dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. Sunați-l sau adăugați-l pe whatsapp prin: +2348069032895

    RăspundețiȘtergere

wibiya widget