aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 27 septembrie 2012

Benchmarking hărți mobile la Nokia Lumia 920, Samsung Galaxy S III și Apple iPhone 5


Pentru toți cei care sunt pasionați de gadget-uri și tehnologii noi, este aproape firesc să compare aplicațiile disponibile, pentru a găsii ceea ce este cel mai potrivit pentru ei. Acest fapt a luat amploare, mai ales în ultimul timp, odată cu apariția ultimelor smartphone-uri.  Mulți dintre producători, printre care se află și Nokia, au introdus odată cu noile dispozitive mobile și cele mai inteligente și populare aplicații.
Producătorul finlandez, Nokia, este mândru de competențele inovatoare hardware ale modelului Nokia Lumia 920, cum ar fi: camera PureView, NFC, încărcare fără fir și afișare PureMotion + HD (cel mai bun touchscreen văzut vreodată pe un smartphone).
Noua aplicaţie Nokia Maps este disponibilă pentru toate dispozitivele Nokia Lumia în Marketplace.
Cu aplicația Nokia Maps te vei bucura mai mult de toate locurile vizitate. Află tot ce poţi găsi în zonă, beneficiază de sfaturi de la localnici şi descoperă locuri noi favorite de la ghiduri de încredere. Cu instrucţiuni pas cu pas pentru deplasarea pietonală, transportul în comun sau deplasarea auto vei ajunge imediat la următoarea destinaţie.
“Personalizează aplicaţia Nokia Maps. Plasează locaţii direct pe ecranul de Start pentru a face asta. Cu o simplă atingere vei avea acces la locurile şi instrucţiunile de navigare utilizate cel mai frecvent.”
Aplicațiile Nokia sunt superioare și construite pe cele mai precise, auto-clasa hărți Navteq, meticulos dezvoltate de peste 20 de ani de know-how. Nokia crede că cea mai bună experiență de utilizare provine într-adevăr, de la date precise, prelucrarea robust de funcții de bază cum ar fi platforma de rutare, geocodare și de trafic, precum și de aplicații ușor de utilizat. Toate acestea nu pot fi construite peste noapte. De fapt, un studiu recent realizat de IDG a constatat că 77% dintre respondenți folosesc smartphone-uri de navigare prin GPS. Nu e de mirare că mulți dintre cititorii noștri urmăresc îndeaproape evoluția recentă și schimbări de aplicații de cartografiere și experiența utilizatorului pe cele mai noi smartphone-uri.
O să vă prezentăm o comparație înte cele mai noi smartphone-uri, prezentată de Nokia Conversations blog.
Credem că diferența cea mai impresionantă, pe lângă capacitatea de a utiliza Nokia bazate pe, locație aplicații online, precum și on-line, este numărul de țări în care vocea ghidat turn-by-turn de navigare este disponibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget