aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 28 septembrie 2012

HTC One X+ îşi face apariţia într-o broşură a operatorului britanic O2; Vine cu Beats Audio, CPU Tegra 3 de 1.7 GHz, costa 600 de euro!


După multe speculaţii şi prea multe scăpări HTC One X+ este în sfârşit semi-oficial, fiind inclus într-o broşură a operatorului britanic O2. Terminalul este listat drept "sosind în curând" şi oferă o cameră de 8 megapixeli şi un procesor quad core Tegra 3 de 1.7 GHz, aşa cum aflăm din precedente scăpări.
 
HTC One X+ îşi face apariţia într-o broşură a operatorului britanic O2; Vine cu Beats Audio, CPU Tegra 3 de 1.7 GHz, costa 600 de euro!

Terminalul vine şi cu 64 GB spaţiu de stocare, Android Jelly Bean preinstalat, Beats Audio, 25 GB spaţiu stocare Dropbox şi un preţ de 479.99 lire sterline (la liber bănuiesc). Asta înseamnă cam 600 de euro, un preţ la care mă aşteptam pentru acest nou model. Cum îl văd eu pe HTC One X+? Sincer să fiu, la fel de inutil ca HTC Sensation XE de anul trecut. Avem de-a face cu un telefon identic ca originalul în proporţie de 90%, în afară de frecvenţă procesorului şi OS-ul preinstalat.

Interesant e faptul că telefonul vine cu 64 GB memorie internă drept varianta standard, deşi presupun că vor exista şi modele cu mai puţin spaţiu de stocare. E posibil şi că HTC să fi mizat pe această memorie internă şi să nu fi inclus un slot microSD, o alegere previzibilă. Aţi cheltui 600 de euro pe un HTC One X cu un upgrade atât de mic?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget