aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 27 septembrie 2012

Samsung prezice un debut fulminant pentru Galaxy Note II, fără concurenta din partea lui iPhone 5


Samsung Electronics a declarat recent că este încrezătoare în noul produsGalaxy Note II şi că se aşteaptă la un debut foarte bun, în ciuda prezenţei lui iPhone 5 pe piaţă. Reţineţi că iPhone 5 a vândut deja 5 milioane de unităţi într-un singur weekend, în vreme ce Samsung a vândut primul Galaxy Note în 5 milioane de unităţi în câteva luni.
 
Samsung prezice un debut fulminant pentru Galaxy Note II, fără concurenta din partea lui iPhone 5

Predicţiile experţilor sunt ca noul Note se va vinde de 3 ori mai rapid decât predecesorul său, de vreme ce mai mulţi operatori vor lansa produsul. Galaxy Note II va fi pus în vânzare pe 128 de pieţe, prin 260 de operatori, începând cu Coreea de Sud în urmă cu câteva ore. Pe 1 octombrie avem şi lansarea oficială în România şi mă aştept să vedem imediat terminalul în oferta retailerilor şi operatorilor locali şi încă o serie de reclame pe TV, la fel de des difuzate ca şi cele la Galaxy Note 10.1.

Vă reamintesc că noul Galaxy Note aduce un ecran de 5.5 inch cu rezoluţie HD, un procesor quad core Exynos şi un stylus S Pen evoluat, plus 2 GB RAM. Terminalul vine cu tehnologie de recunoaştere a scrisului de mână şi dacă dispune de toate "bunătăţile" lui Note 10.1, atunci suntem mai mult decât încântaţi. Mă aştept la un S Note evoluat, la Smart Stay, S Voice, S Beam, posibilitatea de input pentru formule matematice, recunoaşterea automată a formelor geometrice, aplicaţii pentru desen şi joacă şi multe, multe altele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget