aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 29 septembrie 2012

Apple explică cum puteți (re)utiliza Google Maps pe iOS 6


Mulți utilizatori ai noii versiuni a sistemului de operare Apple s-au declarat total dezamăgiți de faptul că producătorul a renunțat la Google Maps, în favoarea propriei suite pentru navigare prin GPS. CEO-ul Apple, Tim Cook, a ținut să-și ceară scuze personal pentru produsul nefinisat - Maps pentru iOS 6 și să asigure utilizatorii că vor continua să lucreze avid la produsul Maps, pentru a-l finaliza.
 
Apple explică cum puteți (re)utiliza Google Maps pe iOS 6

Chiar dacă există promisiunea unui produs Maps complet, undeva în viitorul apropiat, utilizatorii iOS 6 sunt obligați să recurgă la alte mijloace de navigare, sau să folosească doar parțial Apple Maps, unde funcționează. Pentru a evita frustrarea, cei de la Apple au găsit oportun să explice cum puteți (în continuare) utiliza Google Maps pe dispozitivul iOS 6.
 
Apple explică cum puteți (re)utiliza Google Maps pe iOS 6

Soluția, este să utilizați interfața browser-ului pentru a accesa Maps, iar pentru acces mai facil, să adăugați o scurtătura la pagina web Google Maps, în meniul de aplicații. Adresa de web maps.google.com poate fi utilizată de pe orice dispozitiv iOS, deși, din punct de vedere al performanței, nu se compară cu o soluție dedicată, preinstalată. O altă soluție, în aceeași manieră, ar fi să accesați Nokia Maps tot prin interfața browser-ului, așa cum a recomandat chiar și producătorul finlandez. Să sperăm că cei de la Apple vor reuși să-și finalizeze soluția de navigare prin GPS într-un timp relativ scurt. Altfel, pare destul de jenant pentru o sumă de dispozitive de top, să nu ofere o soluție de navigare competitivă. Asta în condițiile în care un terminal Android, chiar și la un preț de $50, oferă soluția Google Maps care funcționează corect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget