aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 29 septembrie 2012

HP se pregăteşte să atace "agresiv" segmentul smartphone şi pe cel de tablete


Aflăm de la CEO-ul HP, Meg Whitman ca faimosul producător de PC-uri ar avea în proiect un smartphone, iar acum există informaţii că firma americană are în plan şi un telefon şi o tabletă. Mai multe detalii avem de la analistul Peter Misek, într-un raport trimis investitorilor.
 
HP se pregăteşte să atace "agresiv" segmentul smartphone şi pe cel de tablete

HP ar pregăti o strategie agresivă pentru noile sale terminale, afirma acelaşi analist de la Jefferies. Experţii privesc cu precauţie aceasta mutare, care ar creşte stresul financiar asupra companiei, care a avut de pierdut miliarde din cauza eşecului care a devenit preluarea Palm. Ultima încercare a celor de la HP de a intra pe piaţa smartphone şi de tablete s-a soldat cu un eşec răsunător, tabletele HP TouchPad fiind practic vândute pe nimic, la doar 99 de dolari pentru a epuiza stocul şi asta vara trecută.

În doar o lună după lansarea lui TouchPad, HP a închis ramura WebOS, a anulat proiectele de telefoane noi din seria Pre şi toate acestea la comanda CEO-ului Leo Apotheker. Să vedem dacă Meg Whitman va duce HP într-o direcţie mai bună şi eventual una adaptată erei post PC în care ne aflăm, era în care până şi Microsoft îşi găseşte, încet încet locul. Sincer vorbind până şi RIM arata mai bine decât HP în aceste zile...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget