aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 13 septembrie 2012

Cum sa controlezi un calculator de la distanta


Chiar daca exista serviciul windows remote pentru a controla un calculator windows de pe alt calculator, personal, recomand Team Viewer deoarece nu este dependent de sistemul de operare, iar configurarea este foarte simpla. Si este gratuit !
Team Viewer este disponibil pe windows (descarcati de aici: http://www.teamviewer.com/download/TeamViewer_Setup.exe ), MAC(descarcati de aici: http://www.teamviewer.com/download/TeamViewer.dmg ), Linux(alegeti mai intai varianta, in functie de versiunea dvs: http://www.teamviewer.com/en/download/linux.aspx ) si, un mare avantaj, dispozitive mobile ce ruleaza Android (descarcati de aici: http://www.teamviewer.com/link/?url=630763  ) sau iOS (link iPhone: http://itunes.apple.com/us/app/teamviewer/id357069581?mt=8&uo=6 ; link iPad: http://itunes.apple.com/us/app/teamviewer/id379424610 ).
Daca veti folosi aplicatia in scopuri comerciale, va invitam sa cumparati versiune PRO, de pe http://www.teamviewer.com . 
Daca veti folosi aplicatia doar pentru a va ajuta un prieten , pentru a accesa aplicatii incompatibile cu sistemul Android sau iOS , pentru a transfera fisiere sau pentru a va controla calculatorul cand nu sunteti acasa, link-urile de mai sus sunt valabile.
  1. Descarcati aplicatia, folosind una din versiunile de mai sus.
  2. Daca nu sunteti pe un dispozitiv mobil, alegeti in fereastra de instalare RUN.
  3. Cititi conditiile acordului de licenta. Daca nu sunteti de acord cu acestea, parasiti aplicatia.
  4. Daca sunteti pe windows vista/7 acordati dati clic pe “run” daca se deschide o fereastra User Account Control.
  5. S-a deschis aplicatia. Aveti in stanga id-ul si parola dvs (cele ale calculatorului care va fi controlat), iar in dreapta puteti introduce un ID al calculatorului pe care vreti sa il controlati (fiecare id este unic, asa cum apare la dvs un  id, trebuie sa aveti id-ul calculatorului pe care il veti controla).
  6.  Puteti alege intre “Remote Control” (intrati in acel calculator, putand sa il controlati din toate punctele de vedere) sau “File Transfer”, puteti transfera fisiere de dimensiuni mai mari, atat timp cat ambele dispozitive au Team Viewer instalat.
  7. Daca alegeti la inceput “Install”, Team Viewer va ramane pornit non-stop pe calculator, id-ul va ramane neschimbat, astfel incat, daca PC-ul este pornit poate fi usor controlat de la distanta.
 Mai jos aveti un review video ce va explica pe larg functionalitatiile Team Viewer, cum se instaleaza si cum va puteti conecta de pe un telefon Android: 
Va place aceasta aplicatie ? Ati folosit-o vreodata ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget