aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 10 septembrie 2012

Samsung ar putea ataca piaţa cu propriul sistem de operare, afirmă CEO-ul Verizon

Acum că am aflat că Samsung ar fi vândut deja 20 de milioane de terminale Galaxy S III, se pare că producătorul sud-coreean e văzut foarte bine şi pe piaţa platformelor mobile. CEO-ul Verizon a făcut o declaraţie interesantă recent, afirmând că un sistem de operare mobil propriu Samsung ar avea mare succes.
Dacă vreţi background, aflaţi că Verizon e cel mai mare operator din SUA, iar şeful său ştie ce spune. Lowel McAdam, CEO-ul cauza a constatat probabil vânzări masive de modele Samsung realizate de operatorul pe care îl conduce. Văzând ce a ieşit din Bada OS şi cum evoluează Tizen, observ şi eu că Samsung are potenţial aici. La un moment dat Bada OS era peste Windows Phone la capitolul cotă de piaţă şi asta cu mai puţine terminale decât platforma Microsoft. Trebuie să recunosc că se simte nevoia unui al treilea competitor pe piaţa software-ului mobil.

Android şi iOS se duelează pentru locul 1, cu Android la vârf deocamdată, în vreme ce pentru locul 3 par favorite acum Windows Phone, poate şi viitorul BlackBerry OS. Nu ar strica încă un rival, deoarece ar fi încurajată competiţia pe viitor. Samsung are deja în spate experienta Android, Windows Phone, Bada şi Tizen, deci poate prelua câte puţin de la fiecare şi alcătui un OS fantastic, deşi nu ştiu cât de bine le-ar pica asta partenerilor săi precum Google sau Microsoft.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget