aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 13 octombrie 2012

AppSurfer permite testarea aplicatiilor Android in browser si integrarea lor oriunde


AppSurfer  permite testarea aplicatiilor Android in browser si integrarea lor oriunde

AppSurfer este un site doreste sa ofere posibilitatea testarii aplicatiilor Android in browserul propriu, inainte ca utilizatorii sa decida daca le cumpara sau nu. Aplicatiile pot fi incercate, impartasite cu prietenii de pe internet, rulate si integrate oriunde. Acest lucru reprezinta o facilitate noua fata de platforma oferita de AppStore de la Amazon, care le permitea doritorilor doar sa testeze aplicatiile inainte de cumparare, nu si posbilitatea de a le distribui, incarca si incerca oriunde.
Firma care a creat site-ul are sediul in India si gazduieste, deocamdata, 50 de aplicatii, in special de la producatori locali. AppSurfer se poate accesa in varianta beta inca din martie. Conform spuselor companiei, versiunea oficiala a site-ului va fi lansata in aproximativ 2 luni va include si o aplicatie Android independenta destinata descoperirii de noi programe pentru dispozitivele mobile si o lista de aplicatii mai generoasa. Scopul site-ului este sa ajunga “un Youtube pentru aplicatiile Android.
Aniket Awati, co-fondatorul Raining Clouds (compania care administraza AppSurfer) a declarat ca ideea initiala de la care echipa a pornit atunci cand s-a gandit inceperea unui astfel de proiect a fost de a crea o unealta pentru cei care dezvolta aplicatii - platforma unde producatorii sa poata rula si testa aplicatiile aflate inca in stadiu de dezvoltare. “Dupa 4 sau 5 luni de perfectionare a platformei, ne-am dat seama ca ideea ar avea o mai mare utilitate in cazul consumatorilor prin ideea de a-i lasa sa incerce o anumita aplicatie inainte de a cumpara. Lasand clientii sa incerce o aplicatie Android printr-un singur click, de pe orice platforma sau dispozitiv, ne-ar fi oferit accesul catre o arie mai larga a pietei. Asa ca ne-am razgandit”, declara Awati.
AppSurfer va oferi acces HTML 5, ceea ce ii va permite sa ruleze atat pe smartphone-uri cat si pe tablete sau computere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget