aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 14 octombrie 2012

Avem preţuri pentru tabletele Windows RT! ASUS Vivo Tab costă 599 dolari la precomandă


Cu aproximativ două săptămâni înainte de marele debut al lui Windows 8 şi al tabletelor asociate, avem şi primele preţuri reale pentru aceste device-uri. În acest caz e vorba despre ASUS Vivo Tab RT, o tabletă de 10 inch, disponibilă prin precomanda prin Newegg şi care costă 599 de dolari.
 
Avem preţuri pentru tabletele Windows RT! ASUS Vivo Tab costă 599 dolari la precomanda

Varianta listată pe Newegg vine cu 32 GB memorie internă, 2 GB RAM şi un display touch de 10.1 inch, cu rezoluţie de 1280 x 800 pixeli. Tot la bord se afla şi un port HDMI şi un slot microSD. În ce priveşte procesorul există o mică confuzie, deoarece site-ul menţionează un CPU quad core Nvidia Tegra 3, dar mai menţionează şi un CPU single core, probabil din greşeală. Poate au înţeles greşit ideea celui de-al cincilea procesor care vine cu Tegra 3 şi se ocupă de sarcinile de bază atunci când tableta e în standby.

La 599 de dolari produsul nu sună deloc atractiv, mai ales dacă îl comparăm cu tabletele Android sau chiar cu iPad-ul de nouă generaţie. În plus, pentru ţara noastră ne gândim şi la ceva adaosuri în plus, astfel că preţul poate urca şi la 3.000 de lei fără probleme, ceea ce e mult pentru o tabletă, fie ea şi modernă. E de ajuns ca Surface Tablet să vină la 1800 de lei pentru că astfel de modele să nu mai conteze drept competiţie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget