aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 22 octombrie 2012

HTC DLX (Delux) apare în primele imagini: phablet HTC cu ecran de 5 inch pentru publicul vestic


Cu câteva zile în urmă a fost anunţat HTC J Butterfly, primul phablet de 5 inch al companiei taiwaneze şi la momentul debutului afirmam că aşteptăm cu nerăbdare şi o versiune vestică, deoarece Butterfly e doar pentru Japonia. Acum au apărut imagini cu un aşa numit HTC DLX (posibil Delux) pentru Verizon, pe care îl vedeţi mai jos.
 
HTC DLX (Delux) apare în primele imagini: phablet HTC cu ecran de 5 inch pentru publicul vestic!

Despre HTC DLX se vorbeşte de câteva luni, drept un phablet cu carcasa neagră şi accente roşii, care a fost scăpat în câteva fotografii neclare luna trecută. Şi specificaţiile sale au ajuns pe web la începutul lunii octombrie, iar ele seamănă destul de mult cu cele ale lui J Butterfly. Acest model vine cu un ecran de 5 inch 1080p, procesor quad core Snapdragon S4 Pro, Android Jelly Bean 4.1.2, 1.5 GB RAM şi 16 GB memorie internă. Mai sunt menţionate şi o baterie de 2500 mAh, o cameră de 12 megapixeli în spate şi de 2 megapixeli în faţă.
 
HTC DLX

Mă bucură faptul că în loc de bateria dezamăgitoare de 2000 mAh a lui HTC J Butterfly avem o unitate mai capabilă pe acest model, probabil şi pentru a face faţă serviciului LTE de la Verizon. Se pare că trecem acum în următoarea era, cea a telefoanelor Full HD cu ecran 1080p. Se zvoneşte şi că Sony aş pregăti un telefon de 6 inch. Aproape că mi-e dor de un telefon mic cu clapeta în acest moment...
 
HTC Delux

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget