aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 14 octombrie 2012

Descărcați Holo Music - Cel mai eficient music player din punct de vedere energetic


Am vazut unele oferte foarte interesante de la HoloApps, unul din dezvoltatorii care îi place să păstreze aplicațiile sale la distanță de Play Store. Anterior am vorbit despre HoloWeb, un browser web incredibil de rapid și elegant pentru Android. Dezvoltatorul a făcut, de asemenea, HoloNotes 2, o aplicație foarte eficientă pentru notițe rapide.
 
Descărcați Holo Music - Cel mai eficient music player din punct de vedere energetic

Cea mai nou ofertă de la HoloApps este numită Holo Music și oferă o abordare unică, ceva ce și alți dezvoltatori ar trebui să includă în aplicațiile lor. Holo Music a fost proiectată pentru a fi foarte ușor și rapid. Aceasta susține, de asemenea, unele caracteristici unice de economisire a energiei. În primul rând despre design. Dezvoltatorul a integrat elemente de la cele mai recente versiuni Android 4.0/4.1. Arată foarte bine și nu are nevoie de timp pentru a înțelege funcțiile interfeței. Răsfoiți biblioteca dumneavoastră muzicală după artist, album sau piese. Informații despre piesa în curs de redare vor apărea în bara de notificări. Este, de asemenea, foarte rapidă la scanarea bibliotecii de muzică.

Holo Music a fost subintitulată - playerul muzical eficient energetic și integrează astfel unele caracteristici pentru a-l face să funcționeze (foarte) multe ore, fără a goli bateria. Cu toate acestea, am constatat că aplicația cere permisiuni de root pentru a modifica profilul de energie. Acesta poate fi doar cu aparatul meu, având în vedere că dezvoltatorul nu a spus nimic cu privire la cerințele de root. Sunteți capabil să schimbați setările de energie folosind butonul dedicat. Alte caracteristici includ derularea (foarte) rapidă a listelor și Queue, pentru a reda o serie de melodii dintr-o dată.
 
Descărcați Holo Music - Cel mai eficient music player din punct de vedere energetic

Pentru cei care doresc să testeze Holo Music, am pus APK-ul aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget