aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 11 octombrie 2012

Îmbunătățiți experiența Jelly Bean cu Swipe Launcher


Aplicații care să profite de noile caracteristici Jelly Bean au început să-și facă drumul pe Play Store pentru a profita de noile funcții introduse cu noua versiune a sistemului de operare. Un exemplu perfect este Notif, ce demonstrează într-o manieră unică cum să profitați pe deplin de notificările extensibile din Android 4.1.
 
Îmbunătățiți experiența Jelly Bean cu Swipe Launcher (Video)

Un timp în urmă am vorbit despre Sudo QuickLaunch, o aplicație care a venit ca o surpriză foarte plăcută, să înlocuiască scurtătura la Google Now, când treceți cu un gest swipe pe butonul de home sau lockscreen, cu o listă de aplicații personalizate. Aplicația lasă puțin de dorit și caracteristicile ratate sunt oferite Swipe Launcher. Ca Sudo, Swipe Launcher înlocuiește comanda rapidă pentru a accesa Google Now, cu o listă de aplicații favorite pe care le puteți alege prin interfața aplicației.

Pe partea de sus a caracteristicii de bază pe care Sudo o oferă, cu Swipe Launcher sunteți capabili de a personaliza transparența de fundal. Puteți personaliza, de asemenea, culoarea textului care se afișează atunci când lansați lista de scurtături la aplicațiile favorite. Swipe Launcher vă permit să atribuiți doar o aplicație care este lansată imediat atunci când este activată, fără a fi nevoie să treceți prin listă. Un alt aspect foarte important al acestei aplicații este faptul că lista apare mai repede decât în cazul Sudo, fără ca acest moment de ezitare care poate părea enervant.
 

Swipe Launcher pot fi descărcat și testat gratuit de pe Play Store. Versiunea gratuită vă permite să adăugați doar două aplicații, dar puteți să faceți upgrade la versiunea completă prin in-app purchases.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget