aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 6 octombrie 2012

Obțineți Launcher-ul Windows Phone 8 pe dispozitivul Android


Cea mai nouă versiune a sistemului de operare Microsoft se află în centrul atenției încă de când a fost anunțat pentru prima dată. Chiar dacă platforma noastră este Android, poate am dori să dăm interfeței WP8 o încercare și experimenta cum se simte. Din fericire pentru noi, datorită versatilității sistemului de operare Google, a fost doar o chestiune de timp până când cineva a dezvoltat un lansator bazat pe versiunea mobilă a Windows 8 OS.
 
Obțineți Launcher-ul Windows Phone 8 pe dispozitivul Android

WP8 Launcher este acum disponibil pe Play Store. Un inconvenient major este faptul că interfața cu utilizatorul este în întregime în limba chineză și va lua ceva timp să vă obișnuiți și să-l personalizați. Membrul XDA Developers navdeepsangwan și-a dedicat ceva timp pentru a traduce interfața prin imagini pe care le puteți vizualiza urmărind link-ul către sursă. Altfel, launcher-ul funcționează foarte bine și este surprinzator de stabil pentru o primă versiune.
 
Obțineți Launcher-ul Windows Phone 8 pe dispozitivul Android

Launcher-ul WP8 va oferi interfața pe bază de tile-uri și la fel ca și cu originalul, sunteți în stare să treceți în lista de aplicații sortate în ordine alfabetică cu un gest swipe înspre dreapta. Puteți schimba culoarea tile-urilor pentru fiecare aplicație sau întreaga tematică. De asemenea, aveți posibilitatea să fixați / înlăturați o aplicație pentru ecranul de pornire, redenumi aplicații și personalizați legăturile lor. Launcher-ul oferă, de asemenea, un lockscreen, exact ca originalul, în sistemul de operare Microsoft. Aveți posibilitatea de a adăuga widget-uri și schimba icoanele cu unele personalizate de pe cardul SD. Deși limba interfeței poate fi un obstacol major, este încă ceva ce poate doriți să încercați doar pentru distracție.

Descarcați WP8 Launcher gratuit de pe Play Store.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget